دانلود رایگان کتاب نظریه های جامعه شناسی جورج ریتزر

دانلود رایگان کتاب نظریه های جامعه شناسی جورج ریتزر

دانلود رایگان کتاب نظریه های جامعه شناسی جورج ریتزر

دانلود رایگان کتاب نظریه های جامعه شناسی جورج ریتزر

  • ۰
  • ۰

دانلود خلاصه کتاب نظریه های جامعه شناسی ریتزر pdf

فصل یکم: زمینه تاریخی نظریه جامعه شناسی

نخستین سالها

برای اصطلاح نظریه جامعه شناسی تعاریف مختلفی را ارائه داده اند اما در این کتاب به این تعریف ساده اکتفا می شود که نظریه جامعه شناسی نظامی گسترده از افکار است که با مهمترین قضایای زندگی اجتماعی سرو کار دارد.


برای مشاهده و دانلود کلیک کنید


برای مشاهده و دانلود کلیک کنید



کتاب نظریه جامعه شناسی اثر جورج ریتزر کتاب «نظریه جامعه شناسی» اثر «جورج ریتزر» ترجمهی «هوشنگ نایبی» است توضیحات پشت جلد کتاب آمده است «حیات اجتماعی دنیای غامض پیچیدهای است این نظریههای فراوانی برای تشریح تبیین شکل گرفته است هریک نوعی وجهی دنیای اجتماعیمان روشن میکند نظریهی جامعهشناسی کتاب جامعی بیان و کتاب نظریه جامعه شناسی دوران معاصر اثر جورج ریتزر دیجی کالاخرید اینترنتی کتاب نظریه جامعه شناسی دوران معاصر اثر جورج ریتزر قیمت انواع کتاب چاپی متفرقه فروشگاه آنلاین دیجی .
جدیدترین مدل های کتاب چاپی متفرقه بهترین قیمت دیجی کالاآدینه بوک نظریه جامعه شناسی دوران معاصر ~جورج ریتزر نشر علمینظریه جامعه شناسی دوران معاصر ~جورج ریتزر نشر علمی بزرگترین فروشگاه اینترنتی کتاب ایران خرید ارسال کتابدانلود رایگان نظریه جامعه شناسی دوران معاصردانلود رایگان خلاصه دروس نظریه جامعه شناسی دوران معاصر امتیاز دهید نپسندیدم خوب خیلی خوب عالی رای کتاب فوق جزوه خلاصه درس سایت وجود داردنظریه جامعه شناسی کتاب «نظریه جامعه شناسی» اثر «جورج ریتزر» ترجمهی «هوشنگ نایبی» است توضیحات .
جلد کتاب آمده است «حیات اجتماعی دنیای غامض پیچیدهای است این نظریههای فراوانی برای تشریح تبیین شکل گرفته است هریک نوعی وجهی دنیای اجتماعیمان روشن میکند نظریهی جامعهشناسی کتاب جامعی بیان و کتاب نظریه جامعهشناسی دوران معاصر شبکه جامع کتاب گیسومکتاب نظریه جامعهشناسی دوران معاصراثر جورج ریتزر، محسن ثلاثی بوده چاپ سال توسط انتشارات علمی منتشر شده استموضوعات کتاب شامل جامعهشناسی نظریه، جامعهشناسی مردم شناسی، جامعهشناسی مردمشناسی علوم اجتماعی، علوم اجتماعی، جامعهشناسی مردم شناسی میباشدکتاب نظریه جامعه شناسی اثر جورج ریتزر .
مشاهده، بررسی خرید کتاب نظریه جامعه شناسی اثر جورج ریتزر بازار بزرگ خرید فروش اینترنتی ایران، ویگوبازارریتزر، جورج، کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهدنظریه های جامعه شناسی نوع ماده کتاب نویسندگان ریتزر، جورج، مهدوی، محمدصادق، تالیف جورج ریتزر؛ ترجمه محمدصادق مهد موضوع جامعه شناسیجامعه شناسان نشر دانشگاه شهید بهشتی تهران شماره راهنمای کنگره  نظریههای جامعهشناسی علمآزمامؤلف مدوِّن بیش عنوان کتاب آموزشی دوره کارشناسی ارشد تمامی دروس رشتههای جامعهشناسی پژوهش علوم اجتماعی همکاری مؤسسات ماهان، مدرسان شریف، سنجش دانش، علوی منابع مورد .

13 –دورکیم از جهت ساسی لیبرال و طرفدار جدایی آموزش از مذهب و آزادیهای سیاسی و اجتماعی بود ولی از نظر فکری موضع محافظه کارانه ای داشت او نیز همانند کنت از نابسامانی اجتماعی هراسان بود و بدنبال اصلاحات اجتماعی و مخالف هر گونه انقلاب و دگرگونی آنی بود.
14-از نظر دورکیم واقعیتهای اجتماعی نیروها و ساختارهایی هستند که خارج از افرادند و آنها را مجبور به انجام کارهایی می کنند. از نظر دورکیم واقعیتهای اجتماعی بر افراد مسلطند و تصمیمات آنها در این واقعیتها اثری ندارد به نظر او کنشها و کنشهای متقابل افراد متأثر از همین واقعیتها می باشند و چارچوب و صورتهای کنش های فردی را همین ساختارهای اجتماعی تعیین می کنند.
15-دورکیم جامعه را سرچشمه دین می انگارد و ماهیت یکسانی برای هر دوی آنها قائل است.
16-تکامل از نظر هگل بعدی ذهنی،فکری و ایده آلیستی دارد و این تکامل در عرصه ذهن و تفکر انسانها رخ می دهد. و در آغاز جنبه حسی و ادراکی دارد و در مراحل بعد به خودآگاهی می رسند که انسانها می توانند چیزی فراتر از آنچه هستند باشند.
17-علت مخالفت مارکس با طرح تکاملی هگل این بود که انسانها در طرح تکاملی هگل چندان نقشی ندارند چون که ذهن و روح انسانها در طول تاریخ بدون دخالت آنها مسیر رشد و تکامل را طی می کنند. مارکس معتقد بود که انسانها می توانند با عمل دسته جمعی و آگاهانه شان حرکت تاریخ را تسریع کنند و رسیدن به جامعه بی طبقه آینده مستلزم فعالیت انقلابی و آگاهانه طبقه پیشرو و روشنفکران وابسته به این طبقه است.
18-انتقاد مارکس از اقتصاددانان سیاسی بدین خاطر بود که با وجود شناخت بدیها و سختیهای نظام سرمایه داری،این نظام را می پذیرفتند و نیاز به یک دگرگونی در نظام اقتصادی موجود را رد می کردند.
19-مفهم از خودبیگانگی مارکس این است که انسانها در نظام سرمایه داری با کار و محصول کار خود و انسانهای دیگر بیگانه شده اند و روابط طبیعی خود را با فرآورده های تولیدی از دست داده اند و محصول کار انسان واقعیت و ماهیتی مستقل پیدا کرده و به جای آنکه انسانها بر محصولات خود مسلط باشند این محصولاتند که مسلط بر آنها هستند. این بیگانگی نه تنها در رابطه با انسان و محصول کارش است بلکه در رابطه او با انسانهای دیگر هم به چشم می خورد.
خلاصه کتاب نظریه های ریتزر:بخش سوم
فصل دوم:
موضع سیاسی جامعه شناسی اولیه آمریکا:
برخلاف جامعه شناسان اولیه اروپایی که بیشترشان محافظه کار بودند جامعه شناسان اولیه آمریکایی را باید لیبرال سیاسی توصیف کرد.این لیبرالیسم دارای دو عنصر بود نخست آنکه لیبرالیسم آنها با اعتقاد به آزادی و رفاه فرد عمل می کرد بنابر این رویکردشان بیشترمتأثر از اسپنسر بود تا موضع جمعی تر کنت. دوم آنکه بیشتر جامعه شناسان وابسته به این جهتگیری دیدگاه تکاملی را در باره پیشرفت اجتماعی پذیرفته بودند.
نفوذ اسپنسربر جامعه شناسی :
دلیل اینکه افکار اسپنسر بیشتر از افکار کنت‏‏‎ْ‏ٌْو دورکیم و مارکس و وبر بر جامعه شناسی آمریکا تأثیر گذاشت موفستر چندین تبیین را بیان می کند.ساده ترین تبیین اینکه اسپنسر آثارش را به زبان انگلیسی می نوشت ولی دیگران با زبانهای دیگر و دیگر اینکه نوشته هایش بیشتر تخصصی و پیچیده نبود. دیگر اینکه اسپنسر نظریه ای فراگیر را پیش کشیده بود که سراسر تاریخ بشری را شامل می شد این گستردگی در آثارش باعث شد که آدمهای مختلفی تعبیرهای گوناگونی از او بکنند. و مهمترین تبیین شاید بتوان بدان اشاره کرد که باعث اقبال عمومی از آثار وی می شد این بود که نظریه هایش جامعه ای را که تحت فشار فراگرد صنعتی شدن قرار داشت اطمینان می داد و می گفت که جامعه همچنان در حال تکامل و پیشرفت است.
مشهورترین شاگرد اسپنسر ویلیام گراهام سامنر بود که افکار داروینیسم اجتماعی او را پذیرفته بود.
اما در دهه 1930 اسپنسر در جهان فکری و به ویژه در جامعه شناسی افول کرد.امروزه اسپنسر جز از جهت تاریخی اهمیت دیگری ندارد ولی افکارش در شکل گیری نظریه اولیه جامعه شناسی آمریکا مهم بودند.
چکیده ای از زندگی نامه هربرت اسپنسر:
هربرت اسپنسر در 27 آوریل 1820 در شهر دربی انگلستان زاده شد. و‎ی در زمینه علوم انسانی و هنر درس نخواند بلکه آموزش دیده رشته های فنی و کاربردی بود. در سال 1837به عنوان مهندس راه و ساختمان وارد شرکت راه آهن شد.
در سال 1853 ارثیه ای به او رسید که باعث شد شغلش را ترک کند و بقیه عمرش را به عنوان یک پزوهشگر محتشم بگذراند. او هرگز درجه دانشگاهی بدست نیآورد.
یکی از مهمترین ویزگی های اصلی اسپنسر این بود که به آثار دیگران بی علاقه بود.در باره نیاز به خواندن آثار دیگران خود اسپنسر گفت:«در سراسر زندگیم یک اندیشورز بودم نه یک مطالعه گرو می توانم هماواز با هابز بگویم که اگر به اندازه دیگران مطالعه می کردم چیز زیادی را یاد نمی گرفتم.»
اگر وی آثار دیگران را مطالعه نمی کرد افکارش را از کجا می گرفت؟به گفته خود اسپنسر‘ افکارش ناخواسته و به گونه شهودی به ذهنش راه می یافت،وی یک چنین شهودی را کارآمدتر از مطالعه و اندیشه دقیق می دانست.
ویلیام گراهام سامنر:
او کسی بود که برای نخستین بار درس جامعه شناسی را در آمریکا تدریس کرد. وی هوادار عمده داروینیسم اجتماعی در ایالات متحده بود هر چند در اواخر عمر تغییر عقیده داده بود.
سامنر رهیافت بقای اصلح را در جهان اجتماعی پذیرفت و مانند اسپنسر انسانها را در مبارزه با محیطشان می دید و بر این عقیده بود که شایسته ترین ها در این مبارزه پیروز می شوند بنابرین باید گفت که او هوادار پرخاشگری و رقابتجویی انسان بود.
سامنر به دو دلیل عمده جز از نظر تاریخی اهمیتی ندارد. نخست آنکه جهتگیری داروینیسم اجتماعیش عموما یک نوع مشروعیت نسنجیده برای سرمایه داری رقابتی چیز دیگری نبود. دوم اینکه در دانشگاه ییل نتوانست مبنای استواری را برای برپایی یک مکتب جامعه شناسی پایه گذاری کند و این نوع توفیق را چند سال بعد در دانشگاه شیکاگو متحقق ساخت.
لستر‘اف‘ وارد (1841-1913 ):
لستر از جامعه شناسانی بود که در دوره خودش سرشناس ولی اعتبارش کمتر دوام آورد وی بیشتر زندگیش را به عنوان یک دیرین شناس در دولت فدرال کار می کرد ولی با خواندن آثار کنت و اسپنسر به جامعه شناسی علاقمند شد. و در سال 1906به عنوان نخستین رئیس جامعه شناسی آمریکا برگزیده شد. وی نیز همانند سامنر متأثر از افکار اسپنسر بود. وارد معتقد بود که جامعه اولیه ویزگیش سادگی و فقر اخلاقی بود‘ در حالی که جامعه نوین پیچیده تر‘ خوشبختر و برخوردار از آزادی بیشتر است. او یکی از وظایف جامعه شناسی را بررسی قوانین بنیادی دگرگونی اجتماعی و ساختار اجتماعی می دانست. ولی وظیفه آن را منحصر به بررسی زندگی اجتماعی نمی انگاشت. وارد معتقد بود که جامعه شناسی باید وجهه ای کاربردی به خود گیرد و آن هم مستلزم کاربرد آگاهانه دانش علمی برای دستیابی به جامعه ای بهتر بود. بنابراین می توان گفت که او یک داروینیست اجتماعی تندرو نبود چون که اعتقاد به اصلاحات و اهمیت آن داشت.
هر چند سامنر و وارد از نظر تاریخی اهمیت دارند ولی برای نظریه های جامعه شناسی اهمیت دراز مدتی نداشتند. از این پس به بررسی نظریه پردازانی می پردازیم که پیرو مکتبی به نام مکتب شیکاگو بودند که بر جامعه شناسی آمریکا تسلط پیدا کرده بود.
مکتب شیکاگو:
گروه جامعه شناسی در دانشگاه شیکاگو در سال 1892 به وسیله الیبون اسمال پایه گذاری شد. اسمال بیشترین اهمیتش برای نهادمندسازی جامعه شناسی است تا افکار وی. در سال 1895مجله جامعه شناسی آمریکا را بنیان گذاشت.
مکتب شیکاگو در نخستین دوره:
از ویزگی های مهم این مکتب ارتباط قوی آن با مذهب بود. چون که بعضی از اعضای این مکتب مذهبی و بعضی دیگر کشیش زاده بودند. برای مثال اسمال معتقد بود که هدف غایی جامعه شناسی’ اساسا باید مسیحی باشد. این عقیده منجر به این نظریه شد که جامعه شناسی باید به اصلاحات اجتماعی بپردازد.
یکی از قدیمی ترین اعضای گروه جامعه شناسی شیکاگو’ ویلیام تامس بود. تأثیری که وی بر مکتب شیکاگو داشت به خاطر تأکیدی بود که بر انجام تحقیق علمی در امور اجتماعی داشت’و نتیجه کارش زمانی مشخص شد که وی در سال 1918 کتاب دهقان لهستانی در اروپا و آمریکا را منتشر کرد. نوربرت ویلی کتاب دهقان لهستانی را برای پایه گذاری جامعه شناسی تعیین کننده می داند’چون که فضای فکری خاصی را مشخص می کند که تنها رشته جامعه شناسی می تواند آن را مشاهده و بررسی کند. هر چند داده هایی که در این کتاب ارائه شده چندان اهمیت پایداری ندارد. اما روش شناسی کتاب بسیار مهم است.
هر چند دهقان لهستانی یک بررسی جامعه شناختی کلان در باره نهادهای اجتماعی بود اما تامس بعدها به جهتگیری فرد و روان شناختی اجتماعی گرایش پیدا کرد. او به خاطر این گفته روان شناختی اجتماعیش مشهور شد«اگر انسانها موقعیتشان را واقعی تلقی کنند’ پس پیامدهای این موقعیتها نیز واقعی اند.» تأکید او بر اهمیت چیزی بود که آدمها فکر می کنند و تأثیر آن تفکر بر عملکردشان بود. این تأکید خرد بینانه و روان شناختی اجتماعی با چشم اندازهای فرهنگی کلان و ساختاری- اجتماعی اروپایی همانند مارکس’وبر’دورکیم در تضاد بود. همین تأکید بر مسائل خردبینانه منجر به ایجاد نظریه کنش متقابل نمادین شد.

نظریه جامعهشناسی دوران معاصر جورج ریتزر؛ ترجمه محسن ثلاثی نشر علمی زندگی اندیشه بزرگان جامعهشناسی لوئیس کوزر؛ نظریه جامعه شناسی دوران معاصر معرفی کتابنویسنده جورج ریتزر مترجم محسن ثلاثی ناشر انتشارات علمی دانلود خلاصه کتاب توضیح کتاب نظریه جامعه شناسی چیست؟ نظریۀ جامعه شناسی نظام دامن گسترده افکار است مهمترین قضایای مربوط زندگی اجتماعی سروکار دارد نقش نیروهای اجتماعی تحول نظریۀ جامعه شناسی عبارت است انقلاب های سیاسیکتاب نظریه جامعه شناسی دوران معاصر شومیزجورج ریتزر شهر نفرمیگویند این کتاب خواندهاند نفراین .
میخواهند بخوانند نفر این کتاب دوست داشتهاست دیوار این محصول دیوار همه گفتگو نقد کاربران نقد کارشناسان متنهای ماندگار دیوار شهر کتاب، دیواریاست برای گفتوگوی علاقمندان کتاب کتابخوانی نوشتن درباره علاقهمندی های مشترک برای نوشتن فعالیت در خلاصه کتاب نظریه های جامعه شناسی معاصر جورج ریتزر فلسفه علوم فلسفه علوم اجتماعی ارتباطات رسانه خلاصه کتاب نظریه های جامعه شناسی معاصر جورج ریتزر اندیشمندان نظریات مفاهیم مقالات کتبفدک جامعهشناسی خلاصه کتاب نظریه جامعهشناسی دوران معاصر اما دیری نگذشت میان آنهایی الگوی علمی .
جان پذیرفته کسانی مانند وبر تصور میکردند ویژگیهای متمایز زندگی اجتماعی اقتباس کامل الگوی علمی جامعهشناسی دشوار نابخردانه میسازد، بحث داغی گرفت جنبشهای رادیکال دهه نخستین سالهای نظریه مارکسیستی نظریههای رادیکال ایالات متحده نظریه های جامعه شناسی دوران معاصر، جورج ریتزر، ترجمه محسن ثلاثی فایلینا لینک دانلود آیدی تلگرام ترجمه محسن ثلاثی، جورج ریتزر، نظریه های جامعه شناسی دوران معاصر، نظریه هنقد کتاب نظریههای جامعهشناسی دوران؛ معاصر ترجمه ثلاثیعنوان اثر نظریههای جامعهشناسی دوران معاصر مؤلف مترجم جورج ریتزر ترجمة محسن ثلاثی .
سال نشر انتشارات علمی چاپ پنجم معرفی، نقد بررسی این اثر یکی معروفترین پرفروشترین کتابهای جورج ریتزر جامعهشناس نظریهپرداز برجسته استاد دانشگاه مریلند است این کتاب یکی اثر مهم چندین بار تجدید نقد کتاب نظریههای جامعهشناسی دوران معاصرعنوان اثر نظریههای جامعهشناسی دوران معاصر مؤلف مترجم جورج ریتزر ترجمة احمدرضا غرویزاد ناشر سال نشر ماجد معرفی، نقد بررسی ریتزر صاحبنظران بنام نظریهپردازان شناخته شدة جامعهشناسی آمریکا است کسانی است بیش آنکه مکتب واحد مشخصی گرایش داشته باشد، سعی وحدت بخشیدن نظریهها مکاتب پرتال .
علوم انسانی نقد بررسی کتاب نظریة جامعه شناسی نقد بررسی کتاب نظریة جامعه شناسی دوران معاصر ریتزر، جورج محسن ثلاثی انتشارات علمی چاپ پنجم شورای بررسی متون کتب علوم انسانی، گروه علوم اجتماعی فایل تمام متن نوع حجم منابع نشریه نقدنامه علوم اجتماعی شماره نظریه های جامعه شناسی نظرات بینندگان  کتاب مرجع نظریههای عمده جامعهشناسی معاصر فیلو جامعه شناسی فوریه کتاب مرجع «نظریههای عمده جامعهشناسی معاصر»، سرویراستاری جرج ریتزر دانشگاه مریلند، صفحه، محصول انتشارات فوقالعاده معتبر بلکـول است ترتیب الفبایی .
این دائرهالمعارف، مستظهر ایندکس مفصل انتهای کار است راهنمای خوبی برای تحقیق نظریههای نظریهجامعهشناسی فرارو نوامبر پژوهش جامعهشناختی نیز اساسا برای نیل نظریه آزمون تجربی برابر واقعیت اجتماعی خواهد بود کتاب «نظریه جامعهشناسی»، جورج ریتزر اخیرا ترجمه هوشنگ نایبی اختیار مخاطبان این حوزه قرار گرفته، زمره کتابهای نسبتا جامعی است میکوشد بیان توصیف کاملی نظریههای جامعهشناسی آغاز فلسفه عرفان ،جامعه شناسی،روانشناسی دانلود خلاصه کتاب نظریه های فلسفه عرفان ،جامعه شناسی،روانشناسی دانلود خلاصه کتاب نظریه های جامعه شناسی دوران معاصر نظریات مکاتب فلسفی .
کلامی دیدگاههای عرفانی، نظریات مکاتب جامعه شناسی،مکاتب مسایل روانشناسی

نظرات (۵)

کثافت آشغال اگه پول می گیری چرا می نویسی رایگان ؟! خدا تو رو لعنت کنه که فاتحه سرچ فارسی را امثال تو خوندن
ینی بر پدرتون لعنت عوضیا
اقا نخرید این کثافتای بیشعور نمک به حروم فقط خلاصه ی فصل اول با یه مقدار خیلی کم از فصل دوم رو میفروشن
خیلی حرومزاده این
نخرین ازین دیوثا

سلام وعرض ادب

  • دکترصدیف بیک زاده
  • حیوان عوضی ما در نمایشگاه بین المللی این را رایگان به مردم میدهیم.عوضی

    جزوه ناقصه و فقط سه فصله 

    همه جا همین رایگان هست

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی